<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【每日一篇好文區】 » 意見區
返回列表 回復 發帖
crap 兄,

我想問以下 link 有冇 fun ?

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=63811&fpage=1

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=61730&fpage=2

我發覺自己寫了些東西, 好像沒人看, 與其留失, 不如睇下有冇 fun +.
可能會開心/安慰一些.

搞掂
唔好灰心呀

[ Last edited by crap on 2005-7-9 at 06:42 PM ]
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Crap 兄,

小弟又有一個新提議. 現在是農曆六月初. 距離中秋節還有兩個月. 我建議在好文區搞一個猜燈謎的小區. 定時可以出謎題比兄弟估, 一來可以應節(中秋, 元宵), 又可以增加大家國學常識. 如果平常時間, 又可以改為 猜謎語, 猜字 可以好多變化. 形式可以好似現在 棧一棧.
(必要時可以和棧一棧合併, 方便管理)

例 : 中秋不見月  (猜一食物)
答 : 雲吞  (答對可以加 fun 最好 )

我覺得 棧一棧 喺好玩, 但喺對部份兄弟可能因為未接觸過, 會有一些難度.
猜燈謎, 猜謎語, 猜字 可能可以吸引多一些兄弟玩.

希望建議有用
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Crap 兄,

最近小弟在 文學作品交流區-三國, 發現有部份(more than one) 兄弟的post是出於其他的論壇(有些已加fun). 但喺並未有指出是[原創]還是[轉貼]. 我覺得交流區的目的是發表自己的見解/心得並加以討論, 如果要引用大量以前已出的post(可能是自己或別人的), 最好就有[原創]/[轉貼]註明. 我見你之前 thread#16 都有打 [轉貼] (這應該是好文區的版規, 也是文人互相尊重).

希望, crap 兄能注意和提醒大家一下. (希望都唔好怪我太多事 ).

[ Last edited by fatfatdragon on 2005-7-18 at 06:20 AM ]
可唔可以del咗[轉貼]金庸經典武俠小說 - 鹿鼎記入面#38——多咗出嚟
thx~~~
crap兄,你好似最近少咗離好文區,搞到好多文章加唔到評分,所以小弟希望crap兄多D黎好文區,唔該哂
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
crap 兄,

小弟建議把下面兩個post 加入置頂區index post :長篇作品索引

link
[轉貼] [古典文學] 隋唐演義

[轉貼] [哲學 經典] 老子 - 道德經

希望考慮.
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-21 07:16 AM:
crap 兄,

小弟建議把下面兩個post ...
SUPPORT BROTHER !毛蟹,應承FAT FAT啦!
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Originally posted by abcde1918 at 05:51 PM 17:51:
crap兄,你好似最近少咗離好文區,搞到好多文章加唔到評分,所以小弟希望crap兄多D黎好文區,唔該哂
對不起啊!!
因為最近crap兄很忙!!
加上我的電腦又進廠。。。。所以沒辦法加分給大家,不好意思!
近排又無分加, 謙且最重要沒有人談或分享金庸文章 ~~~~~

版主, 小弟是否應再繼續貼這話題呢??? 請指示
Originally posted by will213 at 11:31 AM 11:31:
近排又無分加, 謙且最重要沒有人談或分享金庸文章 ~~~~~

版主, 小弟是否應再繼續貼這話題呢??? 請指示
對不起啊~will213兄!
近排crap板主比較忙吧~沒辦法加到分數~
而我的電腦進廠了!不方便加分數!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【每日一篇好文區】 » 意見區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。