<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【每日一篇好文區】 » 意見區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by neptune1122 at 2005-7-21 09:15 PM:

對不起啊!!
因為最近crap兄很忙!!
加上我的電腦又進廠。。。。所以沒辦法加分給大家,不好意思!
neptune1122兄,
不用不好意思
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Crap 兄

其實有兩至三個ideas好好
- 是否有一個, 祝福語, 問候短句嘅post. 好可能咁會多好多原創短文短句.(煙仔意見).
有d兄弟姊妹, 可能作詩造向 好利害, 但因為唔夠長或唔夠嚴謹所以唔出好文post.

- 好文區會唔會攪個新人報到處. (tt 意見) 等大家認識一下.

- (我的新意見) 好文欣賞/討論小區, 每次(例如一星期, 好似加分題)由版主(暫時冇好人選)選一篇好文, 大家討論, 由內容到寫作技巧到教育意義都可以討論.  
可能同三國交流區有d重複, 但因為一般好文唔會太長. 可以互動性強d, 可能會多d人參與.

題外話, 小棧好耐冇出對了, 現在是會員自發出上聯. 你有時間最好整理一下. 我建議如果由小棧升級到中棧, 不如出過小總結. 一來可以溫故知新, 二來可以洗牌重新一d規則.
.....
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
《鹿鼎記》DONE!
TO: All Bro~~
各位支持本板的朋友們~非常對不起!最近因不常來到【好文區】來協助大家!如果有帶來為大家的不便,敬請原諒!(>.<)!!
小弟只能幾星期去一次網吧為大家加分!也因為有工作在身所以不能每天來為大家服務。。。。希望大家能見諒~~多謝!!
                                                                                           From:neptune1122
Originally posted by neptune1122 at 2005-7-31 11:56 AM:
TO: All Bro~~
各位支持本板的朋友們...
NEP 兄,

小弟經常update, 但經常無分加(是否真的不吸引?????), 如果可以, 希望加小小分!

望回覆!
太玄經 + 六脈神劍
Originally posted by will213 at 10:28 AM 10:28:

NEP 兄,

小弟經常update, 但經常無分加(是否真的不吸引?????), 如果可以, 希望加小小分!

望回覆!
will213兄,
你好啊!有甘丫事嗎?我想你在好文區的該加的都加了吧?
因為你在每個板都有都有分享東西!我也查過了在好文區的我都加分了!
我想你也很活躍在別板吧
謝謝你繼續支持本板!!
Originally posted by fatfatdragon at 12:27 AM 00:27:
Crap 兄

...
- 是否有一個, 祝福語, 問候短句嘅post. 好可能咁會多好多原創短文短句.(煙仔意見).
有d兄弟姊妹, 可能作詩造向 好利害, 但因為唔夠長或唔夠嚴謹所以唔出好文post.

- 好文區會唔會攪個新人報到處. (tt 意見) 等大家認識一下.

- (我的新意見) 好文欣賞/討論小區, 每次(例如一星期, 好似加分題)由版主(暫時冇好人選)選一篇好文, 大家討論, 由內容到寫作技巧到教育意義都可以討論.  
可能同三國交流區有d重複, 但因為一般好文唔會太長. 可以互動性強d, 可能會多d人參與.

題外話, 小棧好耐冇出對了, 現在是會員自發出上聯. 你有時間最好整理一下. 我建議如果由小棧升級到中棧, 不如出過小總結. 一來可以溫故知新, 二來可以洗牌重新一d規則.
肥龍兄!好謝謝你的意見!好文區新人報到處我盡快弄出來吧
至于你的的意見好文區欣賞/討論小區你先開一個文章吧!
然后是小棧的事了,因為本人不在行這一些!唯有等crap兄回來吧!!

[ Last edited by neptune1122 on 2005-8-3 at 11:04 PM ]
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-3 10:51 PM:

肥龍兄!好謝謝你的意見!好文區新人報到處我盡快弄出來吧
至于你的的意見好文區欣賞/討論小區你先開一個文章吧!
然后是小棧的事了,因為本人不在行這一些!唯有等crap兄回來吧!!
現在整理中, 有好的會試一下.
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by fatfatdragon at 08:12 PM 20:12:

現在整理中, 有好的會試一下.
等你好消息啦!!
版主,

我有一個提議, 把 【好文區之友 報到處】 置頂.   

另外, 如果唔想太多置頂 topics, 可考慮把 "【EF英語系列 】幫助大家提升英語水平" 放回校園區.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【每日一篇好文區】 » 意見區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。